Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Абадиа Де Сан Кирсе Червено Вино Темпаранийо 750мл бр.

Абадиа Де Сан Кирсе Червено Вино Темпаранийо 750мл

Продуктов код: 051422

Рибера дел Дуеро, Испания Климатът е, меко казано, специфичен и играе определяща роля за виното на Рибера дел Дуеро: къси, горещи лета с температури над 40°С, дълги, тежки зими с температури до -18°С, силни ветрове, внезапни бури, средно до ниско количество на валежите (450 мм/год.). Много слънчеви часове – повече от 2400 годишно – и много големи температурни амплитуди между ден и нощ, както и между лято и зима.
Черешово червен на цвят с рубинени джанти, това вино е интензивно и плодово на носа, със свежестта на реколтата, но сложността и елегантността на марката. Той е мек и
структурирани в устата и отново напомнящи на зрели черни плодове. Послевкусът е дълъг и упорит.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.