Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
АКВАФОР ФИЛТРИРАЩ МОДУЛ MFP МАГНЕЗИЙ 200Л 1БР бр.

АКВАФОР ФИЛТРИРАЩ МОДУЛ MFP МАГНЕЗИЙ 200Л 1БР

Продуктов код: 042544

Филтър за пречистване на вода за кана Aquaphor. Maxphore + е с капацитет 200 литра съвместим с кана Aquaphore Ametust, Time, Jasper, Onyx и Compact.
Този филтър за вода е изграден от фино зърнест активен въглен от кокосови чверупки. Намалява органични примеси и замърсители в чешмяната вода като хлор, пестициди и феноли.
Филтърът притежава уникално йонообменно влакно Aqualen, което позволява по-добър поток на водата, като по този начин се пречистват тежки метали като: олово, камдий, живак и арсен.
Йонообменната смола от своя стерана допринася за по-добрия вкус на водата и намаляване нейната твърдост.
Предимствата от използването на филтри за пречистване на вода са множество, но има едно основно от екологична гледан точка.
Използването на един филтър спестява изхвърлянето на над 200 пластмасови бутилки от минерална вода. Заедно с това Ви спестява и много излишно похарчени пари.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.