Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Апос маслиново масло екстра върджин 800мл бр.

Апос маслиново масло екстра върджин 800мл

Продуктов код: 052483

ΑΠΟΣ Екстра Върджин маслиново масло 0,800 л. – Бутиков собствен продукт от най-висока категория с киселинност от 0,2 % до 0,3 %, ценен източник на витамини, минерали и полезни наситени и ненаситени мазнини. Произведен от висококачествени сортове гръцки маслини, събрани по щадящ плодовете начин, пресовани броени часове след събирането им /4-6 часа/, при ниска температура /до 27 0 С/ и само по механичен начин в сертифицирана по всички стандарти за качество маслобойна. Притежава богат аромат, леко горчив и пикантен вкус и зеленикаво - златист цвят.
Да не се излага на пряка светлина!

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.