Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Аптамил Адаптирано Мляко Адванс 4 800Г бр.

Аптамил Адаптирано Мляко Адванс 4 800Г

Продуктов код: 15724

Аптамил 4 с Pronutra+ е балансирано мляко за малки деца, съобразено със специфичните хранителни потребности на подрастващите за здравословен растеж и развитие. Аптамил 4 с Pronutra+ е подходящо за малки деца след 24-месечна възраст и трябва да се предлага само като част от разнообразен и балансиран хранителен режим. Преходното мляко е с уникална комбинация от съставки, която включва пребиотици, Витамини А, С и Д, желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова и докозахексаенова). Аптамил с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система на детето.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.