Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Авокадо Калибър 12 1бр бр.

Авокадо Калибър 12 1бр

Продуктов код: 38386

Биохимичният състав на авокадото напомня повече на ядки, отколкото на плод. Авокадото осигурява на организма протеини в количество, което спокойно може да замести месото и сиренето в дневното хранене на човек.
Ще познаете добре узрялото авокадо по наситения му зелен цвят. Кората му е бляскава, без наличие на пукнатини, черни петна и сухи участъци. Неузрялото авокадо може да узрее поставено в панер на стайна температура за около седмица. Когато авокадото узрее добре, кората му започва постепенно да потъмнява. Все още зеленото авокадо не бива да се съхранява в хладилник. Зряло авокадо може да се запази в хладилник до около две седмици. Най-добре съхранявайте разрязано авокадо с кората. За да не покафенее отгоре е необходимо да го поръсите с лимонов сок. Дори да потъмнее, не се притеснявайте, защото то все още е годно за консумация. Ако не ви допада, просто изрежете кафявата част с нож. Разрязаното авокадо също може да се постави в найлонов плик и да се държи в хладилника

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.