Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Аврора Айвар Пикантен 310г бр.

Аврора Айвар Пикантен 310г

Продуктов код: 8822

Пикантният айвар се произвежда от същите съставки, както сладкия, но при него се добавя лютив червен пипер, който да активира този по-пикантен вкус и по-интензивен аромат. Айварът по произход е зеленчукова салата, която се консервира в буркани. Произлиза от Сърбия, но е познат в Македония, а през последните години се произвежда и в България. Ще го срещнете още под наименованията "сръбска салата" или "сръбски зеленчуков хайвер". Производителят Аврора гарантира качество на всички съставки и на крайния продукт.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.