Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Азиатска къща суши комплект 200г бр.

Азиатска къща суши комплект 200г

Продуктов код: 049934

Удоволствието от яденето на суши!

Когато чуете „Япония“, си мислите „суши“. Първата асоциация е изключително естествена. Сушито е най-известното и популярно японско ястие по целия свят. Много, не само професионални готвачи пазят свои собствени рецепти. Колко sushimasters, толкова много идеи, съставки и вдъхновение. В сушито можете да намерите сурова, печена или пушена риба, омлети, зеленчуци и дори плодове. Всичко, което ни казва въображението ни
Комплектът включва необходимите продукти за приготвяне на 34 парчета суши, за 2-4 души, и листовка, която ще ви води стъпка по стъпка през тайните на подготовката на суши. Можете да опитате ръчно направеното си суши и да решите кои са любимите ви съставки за това най-популярно японско ястие.
House of Asia препоръчва да се подготвят:
14 парчета хосомаки, 8 парчета футомаки, 6 парчета калифорниямаки, 6 парчета нигири суши
Рецепти, съвети и инструкции за подготовка можете да намерите в листовката.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.