Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Б.ИО Бяло Вино Неро Катарато&Шардоне 750мл бр.

Б.ИО Бяло Вино Неро Катарато&Шардоне 750мл

Продуктов код: 049519

b.io означава също така да обичаш себе си, „b“ като Buono (добро), добро вино, тъй като не можеш да го очакваш от органично вино, „b“ като Bene (любов), обичаш себе си, „Io“ решавам, правя изборът за това какво е добро за мен и околната среда.
Асортиментът b.io носи в Италия и в света най-добрата селекция от италиански био вина, благодарение на работата на нашите енолози, които са работили с нашите партньорски кооперации за разработване на здравословни и първо добри вина

B IO Cataratto*Chardonnay - Органично отгледаното грозде Cataratto и Chardonnay се събира отделно и се пресова за извличане на мъстта, която след това ферментира в стоманени резервоари при 16 ° C, за да превъзмогне плодовия си вкус. След ферментацията виното остава върху най-фините утайки на маята в продължение на 6-8 месеца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.