Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Б.ИО Вино Розе Неро Д`авола 750мл бр.

Б.ИО Вино Розе Неро Д`авола 750мл

Продуктов код: 049517

b.io означава също така да обичаш себе си, „b“ като Buono (добро), добро вино, тъй като не можеш да го очакваш от органично вино, „b“ като Bene (любов), обичаш себе си, „Io“ решавам, правя изборът за това какво е добро за мен и околната среда.
Асортиментът b.io носи в Италия и в света най-добрата селекция от италиански био вина, благодарение на работата на нашите енолози, които са работили с нашите партньорски кооперации за разработване на здравословни и първо добри вина

B IO Nero d'Avola Rosato - Гроздето деликатно се мачка, охлажда се до 10 ° C и се оставя да лежи върху ципатана гроздето за около 8 часа, придавайки на мъстта розов цвят. След това мъстта се отцежда от ципата, поставя се в резервоари за ферментация от неръждаема стомана и след това се оставя да почива 36 часа. Ферментацията се извършва с помощта на избрани дрожди при контролирана температура 14-16 ° C и продължава приблизително 10 дни.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.