Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
БАК POWER БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ МАСЛОУЛОВИТЕЛИ 500Г бр.

БАК POWER БАКТЕРИАЛЕН ПРЕПАРАТ МАСЛОУЛОВИТЕЛИ 500Г

Продуктов код: 036329

Преназначение:

BAC power е продукт изготвен на база безопасна природна технология. BAC power силно концентрирана смес от спори и вегетативни бактерии (избрани бактериални култури), които след активация с вода се размножават и консумират органичния отпадък. При процеса не се отделят неприятни миризми. Характеризира се със много висока концентрация на полезни микроорганизми. Абсолютно безвреден за хората и околната среда, не съдържа патогенни микроорганизми и химикали. Неутрален, нетоксичен и некорозиращ. По никакъв начин не променя свойствата на почистваните от него повърхности.

Начин на действие:
Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние (във вид на спори). След като бъдат активирани в топла вода, не повече от 50 градуса за време не повече от 1 час (след това време бактериите започват да лизират-самоунищожават) се изсипват в ямата или се третира през канализацията. Изсипани в септичната яма, те създават колония от бактерии. За да могат да се размножават имат нужда от храна. Органичните отпадъци в септичната яма са тяхната естествена храна, която представлява сложни химични съединения с дълги вериги, които в този си вид са не усвоими от бактерията. За това през първите 6 часа от попадането им в септичната яма бактериите освобождават ензими, които разграждат сложните химични съединения на по-прости, след което те стават лесно усвоими от бактериите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.