Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
БЕЛУГА ВОДКА 1Л бр.

БЕЛУГА ВОДКА 1Л

Продуктов код: 016655

Белуга е марка руска водка, която е създадена, за да бъде супер премиум клас. Тя носи името на рибата белуга, чийто черен хайвер е изключително скъп деликатес не само в Русия, но и по целия свят. За производството на Белуга се използва природно чиста вода от Сибирски артезиански кладенец, намиращ се на 250 метра дълбочина. Това обаче не задоволява маниакалните изисквания на производителите, защото те допълнително я филтрират през кварцов пясък и специален сребърен филтър. Може би най-важната основна съставка на водка Белуга е уникалният малц от зърно, произвеждано в екологично чист район на Западен Сибир.

Допълнителен състав:
мед
екстракти от овес
ориз
бял трън

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.