Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
БЕЛУГА ВОДКА СЕЛЕБРЕЙШЪН 1Л Д бр.

БЕЛУГА ВОДКА СЕЛЕБРЕЙШЪН 1Л Д

Продуктов код: 016252

Beluga "Благородното тържество" е специално ограничено издание на водка Nouga Beluga, посветена на 115-годишнината на Марийския дестилерий. Водка се налива в сребърна празнична бутилка.
Водка "Beluga" Noble - благородна напитка, която съчетава руските традиции и съвременните технологии. Суровините за приготвяне на водка са само висококачествени продукти, които осигуряват мек вкус и богат, богат аромат. Специалният алкохол, естествената артезианска вода, ароматният мед, слънчевият овес, естествената сила на млечния трън и деликатността на ванилията правят Beluga Noble елегантна, елегантна и уникална напитка.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.