Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Белун тахан макадамия 230г бр.

Белун тахан макадамия 230г

Продуктов код: 055782

Таханът от Макадамия e пълeн с качествен протеин и здравословни мазнини, идеално с вписват в диетата на тези от вас, които се опитват да отслабнат.

Консумацията на тахан от макадамия не само носи наслада на сетивата, но има редица ползи и за здравето:

Намалява риска от сърдечносъдови заболявания
Подобрява мозъчната дейност и нервната система
Потиска възпаленията и артрита
Подобрява зрението
Укрепва костите
Намалява риска от атеросклероза
Подпомага храносмилателната дейност на червата
Помага при анемия
Ядките от макадамия, също като орехите и лененото семе съдържат Омега-3 мазнини и помагат срещу депресията. Съдържат много манган, мед, желязо и магнезий, което е добре за енергийното ви ниво.

Ядката макадамия има най-високо съдържание на ненаситени мазнини от всички ядки, като почти 80% от мазнините в тези ядки са мононенаситени, което е свързано с намаляването на риска от сърдечно-съдови заболявания.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.