Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
БИ Ю ТОАЛЕТНА ВОДА 50МЛ TRENDY бр.

БИ Ю ТОАЛЕТНА ВОДА 50МЛ TRENDY

Продуктов код: 13858

B.U. Trendy EDT представлява тоалетна вода за жени, който пленява сетивата и привлича вниманието благодарение на своя дървесно-мускусен аромат, подходящ за модерни момичета. С мотото "Бъди себе си", марката е предпочитана от всички млади момичета, които не се страхуват да изразят своята индивидуалност. B.U. предлага младежки аромати, които са извор на ентусиазъм и енергия в ежедневието, дълготрайни и качествени, те са подходящи за момичетата, които живеят динамичен живот. Композицията на аромата съчетава комбинация от нотки мандарина, божур, роза, обгърнати от мускус и сандалово дърво.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.