Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
БИОПРОГРАМА ЧАЙ 30Г УТРО бр.

БИОПРОГРАМА ЧАЙ 30Г УТРО

Продуктов код: 8725

Биопрограма Чай Добро Утро е натурален продукт за приготвяне на чудесен ободряващ чай, комбиниращ чудесните свойства на букет популярни билки. Неговият освеждаващ и стимулиращ аромат е постигнат с обединяването на жълт кантарион, риган и мащерка. Жълтият кантарион тонизира нервната система, подобрява оросяването на сърдечния мускул и засилва сърдечната дейност. Риганът съдържа етерично масло, което притежава антисептично и успокояващо нервната система действие. Етеричното масло в мащерката притежава антисептично, противовъзпалително, спазмолитично и газогонно действие, благодарение на което билката облекчава различни процеси в стомашно-чревния тракт.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.