Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
БЛЕНДАМЕД ПАСТА ЗА ЗЪБИ 140МЛ 3D УАЙТ бр.

БЛЕНДАМЕД ПАСТА ЗА ЗЪБИ 140МЛ 3D УАЙТ

Продуктов код: 10290

Пастата подпомага избелването на зъбите и освежава дъха. Формулата действа върху повърхността на езика, венците и зъбите, осигурявайки до 6 пъти по-дълготрайна свежест. Благодарение на микрогранулите, които достигат до труднодостъпните места, зъбите Ви остават добре почистени и бели.

Начин на употреба: Мийте зъбите си сутрин и вечер, след хранене.
Първо почиствайте външната повърхност с движения в посока отгоре-надолу. Дъвчащата повърхност на зъбите и междузъбното пространство се почистват с хоризонтални движения. Мийте зъбите си в продължение на 2 - 3 минути, след което изплакнете, изплюйте и избягвайте поглъщането на пастата.
За деца на 6 годишна възраст или по-малки: Използвайте количество, колкото грахово зърно. Миенето на зъбите да става винаги под родителски надзор.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.