Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Брас дел Порт гурме сол люспи натурална 200г @# бр.

Брас дел Порт гурме сол люспи натурална 200г @#

Продуктов код: 050709

МОРСКА СОЛ НА ЛЮСПИ ГУРМЕ „BRAS DEL PORT NATURAL“

100% натурална, без добавки.
С уникална текстура, тази сол се разтапя мигновено при температурата на небцето.
Поръсете продукта преди сервиране.

Bras del Port: Басейните с морска сол на Bras del Port се простират на повече от 2500 хектара, предимно заети от лагуни, където се концентрира морска вода и кристализира солта.
Експлоатацията на сол, отговорна за опазването на влажните зони, създаде местообитание с изключителна екологична и ландшафтна стойност.
Благодарение на солената си активност, Bras del Port създаде екологична среда с ненадминато богатство, в която в продължение на повече от век вятърът и слънцето бяха и продължават да бъдат най-големите ни съюзници в процеса на получаване на напълно естествен морска сол.
Тази сол е балансът между традицията, наследена от времето на Римската империя, и постоянните иновации в развитието на технологиите и знанията, играе ключова роля за гарантиране на качеството .

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.