Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Брас дел Порт гурме сол люспи вино 125г # бр.

Брас дел Порт гурме сол люспи вино 125г #

Продуктов код: 050710

МОРСКА СОЛ ГУРМЕ С ЧЕРВЕНО ВИНО – „BRAS DEL PORT “

Единствените люспи от морска сол с червено вино, направени в Испания.

Люспите към червеното вино на Bodega Matarromera: перфектното сливане на два продукта, създадени от слънцето, месинговите люспи от морска сол на Порт Гурме и червеното вино на винарната Matarromera. Красиви розови кристали, които осигуряват експлозия от усещания към всички ваши ястия.

100% натурален Високо съдържание на магнезий
Форма и цвят: красиви черни кристали с определена пирамидална форма и фина и хрупкава текстура. Розов цвят.
Текстура: хрупкава, фина и нежна. Разтваря се бързо при температурата на небцето.
Вкус: фин, по-малко солен от обикновената сол.
Предложения за употреба: Препоръчва да се поръсва върху готовата чиния, преди да сервирате.
Отлично за червено месо, дивечово месо, фуа, карпачо и декорация.

Bras del Port: Басейните с морска сол на Bras del Port се простират на повече от 2500 хектара, предимно заети от лагуни, където се концентрира морска вода и кристализира солта.
Експлоатацията на сол, отговорна за опазването на влажните зони, създаде местообитание с изключителна екологична и ландшафтна стойност.
Благодарение на солената си активност, Bras del Port създаде екологична среда с ненадминато богатство, в която в продължение на повече от век вятърът и слънцето бяха и продължават да бъдат най-големите ни съюзници в процеса на получаване на напълно естествен морска сол.
Тази сол е балансът между традицията, наследена от времето на Римската империя, и постоянните иновации в развитието на технологиите и знанията, играе ключова роля за гарантиране на качеството

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.