Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Бреф Препарат WC Гел Про Нейчър Мента 700мл бр.

Бреф Препарат WC Гел Про Нейчър Мента 700мл

Продуктов код: 14372

Почистващ препарат за тоалетна Bref Pro Nature е продукт против котлен камък с 90% естествени вещества за активно почистване с аромат на мента и евкалипт, вдъхновен от природата за специална свежест. Бутилката е направена от 50% рециклирана пластмаса. Използване на почистващ препарат за тоалетна Bref ProNature: За да отворите, натиснете едновременно капака от двете страни и завъртете. Нанесете гел за почистване на тоалетни под ръба на тоалетната чиния. Оставете да действа и след това използвайте тоалетната четка. Оставете да действа 30 минути, за да премахнете големи замърсявания и отлагания. Използвайте тоалетна четка, за да отстраните останалата мръсотия. След употреба затворете бутилката, като завъртите капачката, докато щракне. Използвайте само върху тоалетни чинии. Ако тоалетната дъска, подът или чувствителните на киселина повърхности са пръснати, измийте незабавно с много чиста вода, за да предотвратите повреда или обезцветяване

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.