Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ЧЕРЕШИ КУТИЙКА 250Г бр.

ЧЕРЕШИ КУТИЙКА 250Г

Продуктов код: 20966

Основното предимство на черешите е, че са богати на флавоноиди, които са така важните антиоксиданти за нашето тяло. Черешите съдържат доста органични киселини и кверцетин, което е силно противовъзпалително вещество, с доказано обезболяващ ефект при болки в ставите и предпазващо очите. Важна съставка в тях са и антоцианините. Черешите са много добър естествен източник на елагова киселина, за която се твърди, че притежава антиканцерогенни свойства.
Вкусните череши са добър източник на витамини, особено витамин С. Дозите минерали в черешите са по-скоро умерени до ниски, като на преден план изпъква калият.

Черешите имат нисък гликемичен индекс (22), а в 100 г от тях се съдържат само 63 ккал.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.