Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Черга Лютеница Класик 550г бр.

Черга Лютеница Класик 550г

Продуктов код: 049396
icon

Екипът на Еко ферма Черга вярва, че по стара българска традиция хората се събират и на празник, и в делник около трапезата и колкото по-здравословна и вкусна е храната, толкова и животът ни ще бъде по-дълъг, по-щастлив, а ние – по-близки и общуващи с отворени сърца. Затова преди години, когато се създава фермата, се залага на възраждането на добрите традиции и културата на храненето. Във фермата, в малко село в Родопите, сред чист планински въздух и незамърсена от индустриални производства среда, се отглеждат пасищно телета в естествените им условия на живот. Без антибиотици и хормони за растеж. Тогава желанието на собствениците е да създадат подбран асортимент от продукти, които да произвеждат на малки серии и на които да гарантират високо качество с припознат домашен вкус. Без консерванти, оцветители, сгъстители и други изкуствени съставки. Полезна и вкусна храна за малки и големи. После идва момента за собствена зеленчукова градина, която ражда екологично чисти зеленчуци, влагани в техните авторски пастети, туршии, лютеници, айвари… Постепенно търсенето на продуктите се увеличава и идеята прераства в разширяване на асортимента. За продуктите, произведени със суровини на други производители, фермата прави подбор по високи критерии и избира дългосрочни партньори от различни краища на страната, които могат да гарантират чист и контролиран произход. Така днес те работят само с ферми, отглеждащи животните си в условия, близки до естествената им среда, с хуманно отношение и без основно активно участие на химични препарати, торове, лекарства…

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.