Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ДЕСПЕРАДОС БИРА 330МЛ БУТИЛКА бр.

ДЕСПЕРАДОС БИРА 330МЛ БУТИЛКА

Продуктов код: 017379

Вкусът на Desperados се отличава с леко горчива нотка, допълнена от сладък аромат на цитруси и текила – необичайна и незабравима комбинация. Уникалната идентичност на напитката е подчертана и от прозрачната стъклена бутилка, която потвърждава позицията на марката като новатор на бирения пазар и разкрива нейния див характер.

Състав на продукта: ечемичен малц, хмел, мая, глюкозен сироп, захар, вода, лимонена киселина, натурални ароматизатори

Алкохолно съдържание: 5,9%
Desperados e уникална бира с вкус на текила. Съдържанието на алкохол от 5,9 % я нарежда сред силните бири на българския пазар. Произведена за пръв път във Франция през 1995 г., и е представена на българския пазар през 2011 като част от портфолиото на „Загорка“ АД.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.