Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Ди сароно бисквити Пастичерия Сароно Лазарони 200г бр.
Ново

Ди сароно бисквити Пастичерия Сароно Лазарони 200г

Продуктов код: 058668

специалитет, произхождащ от Пиемонте
Семейство Лацарони е един от най-старите производители на бисквити и ликьори в Италия. Намира се в манастир в центъра на Сароно и е известен между другото с прочутите Amaretti от 1700 г. Семейството също така е много ангажирано да предлага широка гама от висококачествени бисквити. Майсторството е от първостепенно значение.

С регионалната селекция италиански бисквити те предлагат най-вкусните и известни италиански специалитети, представящи някои от красивите италиански региони.

Превърнете вашата закуска във вкусно време, докато се наслаждавате на нашите регионални специалитети, придружени с горещ чай или билков чай или добро прясно мляко. Опитайте ги като сладки, завършете ястието с хубаво сладко вино

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.