Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Доллфлу Ривър Бяло Вино Совиньон Блан Марлборо 0.75л бр.

Доллфлу Ривър Бяло Вино Совиньон Блан Марлборо 0.75л

Продуктов код: 046965

Избата започва своето съществуване през 1924 г., след което преминава курс за популяризиране на винени напитки в Германия. Но основната им идея беше да предадат културата на винопроизводството и техните продукти на широката публика. Размерът на собствените лозя на компанията вече надхвърли границата от 100 хектара и продължава да расте благодарение на интелигентна инвестиционна политика. В допълнение към парцелите в Германия, компанията има права върху някои вина с произход от други европейски страни като Италия и Франция. Абсолютно всички вина се произвеждат под строгото ръководство на енолози и майстори на изби, след което преминават лабораторни тестове.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.