Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ДОМЕЙН ДЬО ТАРИКЕ ШАРДОНЕ 0.75Л бр.

ДОМЕЙН ДЬО ТАРИКЕ ШАРДОНЕ 0.75Л

Продуктов код: 041491

Шардоне Tariquet предлага деликатност, здравина и добра структура, след като ферментира и отлежава във финозърнести френски дъбови бъчви. Неговият фин букет разкрива флорални нотки, прясно масло и нотки на ванилия. Свежи и интензивни при влизане, богатите вкусове след това отстъпват място на приятни препечени нотки. Нюанси на ванилов дъб подчертават добре закръгленото небце и ароматната интензивност на Шардоне.

Съдържание на алкохол 12,5%
аромат Нежният му букет разкрива флорални нотки, прясно масло и нотки на ванилия.
Небцето Свежо и интензивно при влизане, богати вкусове след това отстъпват място на приятни препечени нотки. Нюанси на ванилов дъб подчертават добре закръгленото небце и ароматната интензивност на Шардоне.
Небце Свежо и изискано с атрактивен интензитет.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.