Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Дос Мадерас Ром Селесион 700мл бр.

Дос Мадерас Ром Селесион 700мл

Продуктов код: 051523

dos Madereas selection е смес от внимателно подбрана селекция от най-добрите Dos Maderas PX 5 + 5 резервоара и 10-годишен микс от най-добрите Барбадос и Гвиана компания за ром Williams Humbert, отлежала в бивши бърбън бъчви. Този уникален микс, бутилиран с процентно съдържание на алкохол от 42% vol, съчетава фините и изтънчени вкусове на стар класически ром с интимните нотки на шери дъб и сладък шери Ximemez, които са толкова ясни за Dos Maderas 5 + 5 PX. Аромат: сладък и шери. Вкус: 10-годишният ром създава първо впечатление за заоблен, сух ром, след което започват деликатните тонове на бял дъб и сладостта на старите бъчви на Pedro Ximenez. Послевкус: Много приятен, дълъг и сладък.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.