Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ДР ЙОТКЕР ЗАХАР ВАНИЛЕНА 8Г бр.

ДР ЙОТКЕР ЗАХАР ВАНИЛЕНА 8Г

Продуктов код: 3854

Ванилената захар на Dr. Oetker се предлага от 1894 г. с все така високо качество на продукта. Ванилената захар Dr. Oetker прави по-фин и ароматен вкуса на печивата, дребните сладки, десертите и напитките. Сместа от ванилин и захар помага ароматът да се разпредели равномерно и разтваря лесно в печивата, а това от своя страна позволява постигането на гарантиран приятен ванилов аромат. Сместа от ванилин и захар е достатъчна за ароматизирането на сладкиш с 500 г брашно или 0,5 л течност.

Този продукт не съдържа съставки, които могат да предизвикат алергични реакции или друга непоносимост.

Съставки: захар, ароматизант (етилванилин)

Начин на употреба: Подходяща за ароматизиране на сладкиши, крем-десерти, напитки чрез прибавяне в сместа или поръсване върху сладкарски изделия.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.