Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Дукеса де Бургундия Бира 250мл бр.

Дукеса де Бургундия Бира 250мл

Продуктов код: 050939

След основната ферментация и съхранение в студена стая, „Дукесата на Бургундия“ продължава да отлежава в дъбови бъчви. Танините от дъба придават на бирата свеж и плодов характер. Алкохол 6,2% ABV Ферментация

Duchesse de Bourgogne е бира със смесена ферментация. Младата бира, която е сварена с дрожди, които предизвикват висока ферментация се смесва с вече отлежало пиво в дъбови бъчви с добавени диви дрожди.

Съставки

Duchesse се приготвя със 100% натурални съставки; вода, мая, малц и хмел. Цвят и прозрачност. Когато се налее и сервира правилно (уверете се, че използвате чиста и суха чаша!), Бирата придобива прекрасен рубиненочервен цвят с глава от нежна пяна.

Температура на сервиране 8-12 ° C

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.