Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ДЖАК ДАНИЕЛС УИСКИ 1Л бр.

ДЖАК ДАНИЕЛС УИСКИ 1Л

Продуктов код: 017249

Jack Daniel’s Old No. 7 (Джак Даниелс олд № 7), известен също като Jack Daniels Black Label (Джак Даниелс черен етикет) или най-често като JD (Джей Ди) е най-продавания продукт на най-високо оценената марка уиски в света.

Всяка глътка от Jack Daniel’s Old No. 7 е точно толкова добра, колкото съставките, използвани при производството й.

Факт, който никой не крие е, че първите три процеса: майшуване, ферментация и дестилация не се различават от тези за производството на бърбън. Почеркът на Джак обаче идва след тях.В началото зърното, главно царевица (80%), ечемичен малц (12%) и ръж (8%), се смилат и готвят в чиста изворна вода. Тази, използвана при производството на Jack Daniel’s е с ниско съдържание на желязо. Това е важна подробност и обяснява защо Джак построява, през 1866 г., своята дестилерия точно при варовития извор «Cave Spring Hollow».

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.