Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ДЖОНИ УОКЪР УИСКИ СИН ЕТИКЕТ 0.700Л бр.

ДЖОНИ УОКЪР УИСКИ СИН ЕТИКЕТ 0.700Л

Продуктов код: 016686

Уиски Джони Уокър Син Етикет е последният и най-добър бленд от колекцията Джони Уокър. То притежава голямо богатство от аромати, като преобладава ароматът на торф и силно опушен вкус с намек на подправки, който преминава в интензивен аромат на дъб, черен шоколад и домашни сладкиши. Комбинацията от уискита като Cradhu, Benrinnes, както и други уискита от долината на река Спейд придават на уиски Джони Уокър Син Етикет богати аромати на шери и дъб. Уиски Royal Lochnager от едноименната високопланинска дестилерия придава богат вкус на сладост със свежи нотки. Отлежалите житни уискита прибавят дъбов и ванилов привкус, а уиски Caol Ila прибавя лют и опушен вкус.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.