Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Ехо хидробалсам препарат за съдове люляк 400мл бр.

Ехо хидробалсам препарат за съдове люляк 400мл

Продуктов код: 047678

Новият Eho Hydrobalsam гарантира високa грижа за ръцете и перфектно измити съдове. Серията е създадена с цел да задоволи нуждите на потребителите, които предпочитат гел продукти, за да запазят кожата на ръцете си мека. Изберете вашия любим вариант сред невероятни аромати и цветове. Exo предлага повече от просто обикновен детергент за съдове - това е козметика за съдове и ръце. Продуктът е възможно най-малко агресивен към ръцете и същевременно най-ефективен при измиването на всякакви замърсявания от съдовете. С подобрена формула, обогатена с хидратиращи агенти, които защитават и подхранват кожата на ръцете, гелът постига истинска хармония между грижа и почистване. Измиващият продукт притежава възхитителен аромат.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.