Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Ел Шавал Розе Бобал Био 750мл бр.

Ел Шавал Розе Бобал Био 750мл

Продуктов код: 051407
icon

Имението El Renegado е биологично наследство с уникална екологична стойност, заобиколено от борови гори и осем монументални дъба от черница. Това средиземноморско влияние засяга лозето. Гроздето узрява по-малко и с по-голяма концентрация на плодове и вкус. Това ни отличава и прави нашите вина уникални
Гранатово-червено вино с тухлени тонове. Чист аромат с нотки на подправки, пушен и зрял пипер. Кадифен и закръглен вкус с продължително задържане в устата. Открояват се тостът за добрата цев и вкусът на масло и английско камеро. 15-18º C
Идеален за придружаване на месо, мазна риба и яхнии като макаронени изделия и ориз.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.