Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
ФИШЕРМАНС ФРЕНД БОНБОНИ ЧЕРЕША БЕЗ ЗАХАР бр.

ФИШЕРМАНС ФРЕНД БОНБОНИ ЧЕРЕША БЕЗ ЗАХАР

Продуктов код: 14916

isherman’s Friend Cherry са ментолови бонбони за смучене с вкус на череша, без захар. Представляват много ефективни таблетки за осигуряване за временно облекчение на кашлица и запушен нос, настъпили в резултат на настинки, грип и алергии. Характеризират се със силен, охлаждащ, ментов аромат. Препоръчват се за активно спортуващи или работещи на открито, на който носи моментално облекчение за възпаленото гърло. Разработени през 1865 г. в Англия, за да предоставят облекчение на рибарите от града, които работели при екстремните условия, те все още се произвеждат по точно същата формула. И днес те са все така ефективни. Без изкуствени оцветители или аромати. С подсладител.

Внимание:
Да се съхранява на сухо и хладно място, при стайна температура.
Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Не се препоръчват за деца под 5 год.

Повишеният прием може да предизвика лаксативен ефект.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.