Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ГЛЕЙД АРОМАТИЗАТОР ЕЛ. К-Т САНДАЛОВО ДЪРВО 20МЛ бр.

ГЛЕЙД АРОМАТИЗАТОР ЕЛ. К-Т САНДАЛОВО ДЪРВО 20МЛ

Продуктов код: 9973

Електрически ароматизатор предназначен за освежаване на въздуха и напоен с етерични масла, който осигурява до 100 дни ефикасно разпространяване на аромати в различни помещения, неутрализира лошите миризми и съживява въздуха около вас, въз основа на 12 часа употреба при ниска настройка. Просто включете в контакта, изберете настройка за интензитет на аромата и се насладете на луксозно спа ухание, смесено с нотки на цитрусови плодове и жасмин, които са обгърнати с аромат на кехлибар и ванилия. Новата усъвършенствана технология прави Glade Electric Air Freshener най-регулируемият плъгин досега, позволявайки ви да създадете непрекъсната свежа атмосфера с по-дълготраен аромат.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.