Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Хайтман Препарат Импрегниращ Универсален Спрей 400мл бр.

Хайтман Препарат Импрегниращ Универсален Спрей 400мл

Продуктов код: 044717

Дългосрочна защита срещу влага и мръсотия. Дишаща импрегнация за всички кожи, тъкани и най-модерните тъкани (напр. Soft- и Hardshell, Sympatex®, Gore-Tex®, мембранни влакна). Перфектен за дрехи, обувки, чанти, раници и др. След измиване или почистване повторете процеса на импрегниране
Използвайте само на открито или в добре проветриви помещения. Проверете ефективността на невидимо място. Материалът трябва да е сух и чист. Не е подходящ за изкуствена и лакирана кожа. Избягвайте изкуствени, гумени и дървени елементи. Светлата кожа може да потъмнее.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.