Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ПЕТНА OXI MULTI 750Г бр.

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ПЕТНА OXI MULTI 750Г

Продуктов код: 10825

Heitmann Oxi Multi препарат против петна за бяло и цветно пране!
Щади цветовете. Мощен срещу всички видове петна. За всички температури на пране.
Препаратът за отстраняване на петна с най-многото начини на употреба срещу упоритите петна.
Употреба:
За усилване силата на изпиране:
→При пране в перална машина: подходящ за отстраняване на цветни петна от червено вино, плодове, сокове, кафе, чай, кола, както и петна от почва, трева и животински петна. Допълнително се грижи за отстраняване на устойчиви петна от мазнини. В зависимост от степента на замърсяване се поставят 1-2 дозиращи лъжички от (30-60 мл.) към перилния препарат при основното пране или при процеса на предпране.
→При пране на ръка: употребата на препарата в случая е подходящо само за синтетични материали. Не е подходящо да се използва за тъкани от вълна, смесени тъкани съдържащи вълна, коприна или натурални влакна. Попийте петното с чиста хигроскопична кърпа.Разтворете 1 чаена лъжица от препарата (7 мл.) с ½ литра вода в открит съд при температура 40°С-60ºС. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с препарат, така че килима или тапицерията да не се омокрят прекалено. Оставете да действа от 5-30 минути.
За накисване: текстили с покритие на горния слой, или текстили с ципове, копчета или нитове от метал не се накисват. В такива случай разтворете две дозиращи лъжици от препарата (60 мл) в 4 литра вода при температура 40ºС-60ºС. Накиснете в разтвора тъкани с устойчив цвят в продължение на 30-60 минути или бели текстили за време от 1-6 часа, или за по-дълго време. След това изперете.

За целенасочена обработка на текстили преди пране:
→За цветни текстили: разтворете 1 чаена лъжичка от препарата в ½ л вода в открит съд. Обработете петното с чиста бяла кърпа напоена с разтвора. След обработката перете.
→За бели текстили: с 2 дозиращи лъжици от препарата (60 мл) и една дозираща лъжица с вода пригответе паста и с нея покрийте петното. Оставете да действа за около 5-30 минути и след това изплакнете добре със студена вода. След това изперете.
Важни указания за употреба:
• Препаратът не е подходящ за вълна, коприна, текстили с покритие или кожа.
• При съмнение за текстили с нетраен цвят, направете първо проба с препарата на незабелижимо място от тъканта.
• Спазвайте указанията за пране на текстилите.
• Не съхранявайте разтвора след употреба.
• Препаратът да се съхранява добре затворен на хладно и сухо място.
• Съдържащия се в препарата активен кислород се разгражда напълно.
Препаратът не съдържа оптичен избелител.
Състав:> 30 % избелител на кислородна основа (перкарбонат), под 5 % нейоногенни и анийонни тензиди. Съдържа ензими (амилаза, липаза,протеаза), Допълнително съдържа сода и силикат.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.