Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ ПОЧИСТВАЩ 500МЛ бр.

ХАЙТМАН ПРЕПАРАТ ЗА БАНЯ ПОЧИСТВАЩ 500МЛ

Продуктов код: 10836

Почистващ и дезинфекциращ препарат Хайтман за баня с антибактериално действие. Отстранява остатъци от сапун, варовик, като същевременно прави банята хигиенично чиста. Подходящ за почистване на всички повърхности в банята и тоалетната, като душ кабини, мивки, фаянс, хромирана арматура, керамика и тоалетни.

Употреба:
Напръскайте повърхностите с препарата и оставете да подейства около 1 минута. След това изплакнете добре с вода. При голямо количество на варовик и силно замърсяване оставете препарата да действа за около 10 минути.

Състав:
Дезинфектант (100 гр. от препарата съдържат: 0.16 гр. дидецил-диметиламониев хлорид); 5-15 % нейоногенни тензиди, лимонена киселина, оцветител, ароматизатор (бутилфенил метилпропионал, алфа-идометилйонон, бензил салицилат, хескил цинемал, хидроксиизхексил 3-циклехексен-карбоксалдехид)

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.