Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Харман Сурово Сушено Филе кг кг.

Харман Сурово Сушено Филе кг

Продуктов код: 30800
icon

Сушената рибица на прасето, овкусена с натурални подправки е един от най-вкусните мецета. Съдържа единствено нитритна сол и калиев нитрат, които съхраняват продукта и запазват търговския му вид. Висококачественото месо, произведено във ферма Харман в с. Трем, в полите на Лудогорието, в Шуменския регион е от подбраните телета от световноизвестната порода Ангъс, характерна с неповторим вкус и мраморна структура на месото. Комбинирано с натурални подправки, използвани в рода от поколения, осигурява неповторим вкус в духа на българската традиция. Съдържание: свинско контра филе, нитритна сол, чубрица, екстрат от подправки, консервант: калиев нитрит

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.