Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Хималая Четка за Зъби Био Кеър Активен Въглен 1бр бр.

Хималая Четка за Зъби Био Кеър Активен Въглен 1бр

Продуктов код: 045444

"Четка за зъби Bio Care със Злато и Активен въглен
Четките за зъби Bio Care съчетават високо качество на материалите и нова технология, специално разработена да осигури безупречна устна хигиена.
Състои се от изключително тънки и заострени косъмчета, които проникват до труднодостъпните места между зъбите. Внимателно премахва зъбната плака и възпрепятства износването на зъбния емайл.
Super Slim Bristles System с добавено злато с чистота 99,9% и активен въглен, подобряващ цялостното състояние на зъбите. Бамбуковият въглен във външните косъмчето помага за премахване на лошия дъх и създава усещане за цялостна свежест. Добавеното злато в косъма има силно антибактериално действие.
Подходяща за чувствителни венци и зъби."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.