Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Хималая Четка за Зъби Био Кеър Нефрит 1бр бр.

Хималая Четка за Зъби Био Кеър Нефрит 1бр

Продуктов код: 045445

"Четка за зъби Bio Care с Нефрит и Сребро
Четките за зъби съчетават високо качество на материалите и нова технология, специално разработена да осигури безупречна устна хигиена.
Двете стъпаловидни дължини на косъма осигуряват перфектно почистване на зъбите и венците. Горната част е прецизно заострена и тънка и за разлика от традиционните четки, позволява проникване в тясното междузъбно пространство. Специално заоблената долна част на косъма отлично почиства зъбния емайл без да го уврежда.
Medium Soft Double Blister System с добавен нефрит осигурява почистване на труднодостъпните места между зъбите и венеца. Позволява експертно почистване на зъбния емайл без да го уврежда. Нефрита подобрява кръвообръщението в парадонта."

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.