Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
ИНТЕКС ЖИЛЕТКА 3-6Г 1БР бр.

ИНТЕКС ЖИЛЕТКА 3-6Г 1БР

Продуктов код: 024797

Описание

Надуваема жилетка Intex за начинаещи.

Внимание: Препоръчваме постоянно наблюдение от възрастен, когато се използва от деца.

Intex предлага надуваеми легла, надземни басейни, спа, играчки, мебели, лодки и др. Част от семейство по целия свят с история над 40 години.

Целта на марката е да достави най-качествените продукти на достъпна цена, всички проектирани за комфорт, безопасност и забавление. Изключителни стоки с безупречно обслужване на клиентите.

Визията на марката Intex е да бъде най-признатата, най-сигурната и иновативна компания в бранша. Редовно тестват готовите продукти, за да се гарантира, че те отговарят на високите стандарти за качество, безопасност и стойност.

Размер на кутията: 38.1x127x190.5 мм
Тегло на кутията: 0,29 кг

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.