Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
КАРНОБАТ РАКИЯ МУСКАТОВА 0.700Л бр.

КАРНОБАТ РАКИЯ МУСКАТОВА 0.700Л

Продуктов код: 016829
12,79 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Карнобатска Мускатова ракия се отличава с чист светло златист цвят, в чиито проблясъци се откроява лятното слънце на Розовата долина. Още с първата глътка от божествената напитка почитателите на нейната прелест долавят лекия морски бриз, който сякаш се спотайва в зърната на узрялото и натежало от захар грозде, грижливо отгледано и прибрано от карнобатските стопани. Изключителното съчетание на мускатови нотки и дъбов аромат, последвани от плътен вкус с добър баланс и подчертан гроздов финал, напомнят, че неустоимият вкус на мускатовата ракия е белег за съвършенство в производството на елексира. Защото майсторите от Карнобат са наследили от своите деди умението и дарбата да извлекат от най-ароматното грозде – мускатовото, пълната гама от изкусителни нотки и усещания.

Магията на Карнобатска мускатова ракия се крие в уникалната технология и пропорция за съчетаване на мускатовите аромати и характерните за Карнобатския лозаро-винарски район стари сортове грозде Червен мискет, Мускат и др.

Гроздовият елексир отлежава в млади дъбови бъчви, изработени с майсторлък и грижливо поддържани, за да запазят и съхранят най-ценните качества на мускатовата ракия – уникален аромат и хармоничен вкус.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.