КАРНОБАТ РАКИЯ МУСКАТОВА 0.700Л

13.85лв.

Изчерпан

Код: 22017 Категории: , ,

Описание

Карнобатска Мускатова ракия се отличава с чист светло златист цвят, в чиито проблясъци се откроява лятното слънце на Розовата долина. Още с първата глътка от божествената напитка почитателите на нейната прелест долавят лекия морски бриз, който сякаш се спотайва в зърната на узрялото и натежало от захар грозде, грижливо отгледано и прибрано от карнобатските стопани. Изключителното съчетание на мускатови нотки и дъбов аромат, последвани от плътен вкус с добър баланс и подчертан гроздов финал, напомнят, че неустоимият вкус на мускатовата ракия е белег за съвършенство в производството на елексира. Защото майсторите от Карнобат са наследили от своите деди умението и дарбата да извлекат от най-ароматното грозде – мускатовото, пълната гама от изкусителни нотки и усещания.

Магията на Карнобатска мускатова ракия се крие в уникалната технология и пропорция за съчетаване на мускатовите аромати и характерните за Карнобатския лозаро-винарски район стари сортове грозде Червен мискет, Мускат и др.

Гроздовият елексир отлежава в млади дъбови бъчви, изработени с майсторлък и грижливо поддържани, за да запазят и съхранят най-ценните качества на мускатовата ракия – уникален аромат и хармоничен вкус.

Допълнителна информация

Brand