Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
КОЛГЕЙТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ БЛЕСТЯЩА УСМИВКА бр.

КОЛГЕЙТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75МЛ БЛЕСТЯЩА УСМИВКА

Продуктов код: 042503

Colgate идва с първата си 100% рециклируема паста за зъби. Екипът от експерти се фокусира върху намаляване на съдържанието на пастата само до най-важните съставки, които са подбрани за оптимална грижа и защита. Ето защо, ще намерите само няколко съставки в състава на паста за зъби Smile For Good Whitening. Пастата за зъби е съставена от 99,7% вещества с естествен произход, които ще ви помогнат да предотвратите разпадане на зъбите и да оставите свежо усещане в устната си кухина. Пастата съдържа сода за хляб за естествено по-бяла усмивка.

Паста за зъби с естествен състав
Благодарение на съдържанието на сода за хляб в пастата, вашите зъби ще бъдат по-бели
Пастата се състои от 99,7% съставки с естествен произход
Намален състав, ограничен до най-важните съставки за оптимална грижа и защита
Редовното почистване ще предотврати разпад на зъбите
Първата рециклируема туба и кутия от Colgate
Smile For Good Protection оставя чисти зъби и свеж дъх
Веган, не е тестван върху животни

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.