Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Корни Десерт Сандвич Карамел и Банан 40г бр.

Корни Десерт Сандвич Карамел и Банан 40г

Продуктов код: 045236

Corny мюсли съдържа многообразие от житни, ръжени, ечемични и овесени кълнове, разнообразни плодове, бадеми, лешници, кисело мляко, мед, малц и др. Тази комбинация ви предоставя богата гама от белтъчини, мазнини и въглехидрати, както и баластни вещества, витамини, минерали и съставки от най-добрите зърнени сортове.
Corny мюсли съдържа наред с обикновените въглехидрати в равни количества и комплексни въглехидрати, които се разграждат от организма за значително по-дълъг период. Затова може да разчитате на Corny като енергиен източник за по-дълго време и трайно засищане на глада. Corny е с лек вкус, не много сладък и не предизвиква жажда. Следователно е пълноценният енергиен резервоар за вас.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.