Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
КОЗАРЕВ СИРЕНЕ КОЗЕ КГ # кг.

КОЗАРЕВ СИРЕНЕ КОЗЕ КГ #

Продуктов код: 02000
icon

Когато козето сирене премине през процес на зреене, то напълно променя своя вкус, аромат и биологичен състав. Хубавото отлежало козе сирене има много дълбок букет от аромати и послевкусове. То трябва да зрее минимум 45 дни. Колко точно дни не можем да кажем, защото не следваме готова рецепта насляпо. Нашите технолози опитват сиренето постоянно. Когато то развие максималният си вкус и аромат, то бива пакетирано. Така сме сигурни, че на вашата трапеза получавате възможно най-доброто и качествено сирене.
Консумация:
Препоъчваме сиренето да се консумира поне 10 минути след като е извадено от хладилника, така то ще има време да разгърне своя потенциал напълно

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.