Обслужването на онлайн магазина на Паркмарт Банско е спряно. Магазинът ще бъде отворен отново през зимния период.

Категории
Close
Кюбикъл Джин Манго 700мл бр.

Кюбикъл Джин Манго 700мл

Продуктов код: 055420

Cubical Special Premium Gin Mango 0.7L 37.5% Държава: Испания Обем: 0.7 литра Алкохол: 37.5% Джин, произведен в английски зърно от най-високо качество, този Джин първо преминава през три отделни процеса на дестилация. Cubical Premium Special Gin Mango е гладък, сложен джин благодарение на балансираните растителни съставки като хвойна, бергамот, сладък портокал и подбрани тропически плодове като най-вече манго, което придава специално уникално докосване на този нов джин, който се характеризира с нотки на цитрусови плодове. Джин ароматен, мек и лек със сложен, балансиран вкус. Cubical Special Premium Gin Mango може да се консумира с освежаващи напитки като Seven-Up или Sprite

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.