Доставки всеки ден от 9:00 до 22:00 ч. Поръчки до 19:59 ч. могат да се доставят в същия ден. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Close
Лонган 250г бр.

Лонган 250г

Продуктов код: 46564

Екзотичният плод longan има приятен аромат и изискан вкус. Нарича се още сладко „драконово око“, слива лонган и лам яй. Пулпът е сочен, с подчертан мускусен вкус. Кожата е стегната, но лесно се отстранява.
Продуктът е с ниско съдържание на калории, поради което се включва в диетата, ако е необходимо да се спазва диета. 100 г плодове съдържат само 60 ккал. От минералите съставът съдържа калий, манган, желязо, цинк. В допълнение, longan съдържа калций, магнезий, мед и фосфор.Витаминният състав е представен от витамини С и В (В1, 2, 3). Слива Лонган съдържа високи нива на аскорбинова киселина (84 mg), калий (266 mg) и вода (82 g). Съдържанието на въглехидрати, протеини, мазнини на 100 g плодове - съответно 15, 1.3, 0.1 g, фибри - 1.1 g.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.