Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
Лунас Червено Вино Сира Каберне Темпранило 750мл бр.

Лунас Червено Вино Сира Каберне Темпранило 750мл

Продуктов код: 051421

Произведено от винарната El Grillo y la Luna Barbastro,. Сомонтано. Сомонтано се характеризира със студена зима и горещо лято със значителни температурни промени в края на пролетта и есента. Средната годишна температура е 11 градуса по Целзий.Те имат 5 различни лозови зони, които имат няколко вида почви 300 и 400 метра надморска височина. Това вино е направено от смес от 52% каберне совиньон и 32% темпранило, заедно с 13% гренаш - местен сорт в региона - и малко количество Syrah (3%)
Вината Somontano Denomination of Origin имат много особени характеристики: много добро градуиране, плодово и с перфектна киселинност.
Вино с интензивен черешовочервен цвят и виолетови джанти. Има свеж, интензивен нос с нотки на зрели червени плодове, има меко усещане на небцето и е пълен, благодарение на кръглите и кадифени танини.
Сирене, шунка, всякакви печени меса на скара, макаронено сирене, ястия на база леща или боб и по-меки кърита. Подходяща температура за консумация 18-19 градуса.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.