Май Дей Сметана Сладкарска Кремио 25% Ухт 500мл

1.69лв.

Изчерпан

Описание

UHT продукт за разбиване Cremio е превъзходен за глазури, декорация на различни сладкарски изделия – пудинги, торти, плодови салати, сладолед.

UHT продукт за разбиване My Day е подсладен и произведен с растителна мазнина. Подходящ за всички, които имат непоносимост към млечната захар /лактаза/, но същевременно не искат да се лишат от нежния и прецизно балансиран сметанов вкус. Обработен е по най-модерната UHT технология, която запазва качеството и свежестта на продукта за дълго време и едновременно с това съхранява всичките му вкусови качества.

Съставки: вода, нехидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: Е472b, Е472a, стабилизатори:Е460, Е466, Е331, Е340, ароматиант ванилия, оцветител: Е160а

Начин на употреба: Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Условия за съхранение: при стайна температура от 4ºС до 20ºС. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 6ºС до 8ºС. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.

Допълнителна информация

Brand