Уважаеми клиенти, онлайн магазинът за Банско няма да работи до началото на следващия зимен сезон. Очакваме ви отново от декември 2022г.

Категории
Close
МАЙ ДЕЙ ПРЯСНО МЛЯКО 0.200Л ЯГОДА УХТ бр.

МАЙ ДЕЙ ПРЯСНО МЛЯКО 0.200Л ЯГОДА УХТ

Продуктов код: 15543

Неустоима и нежно галеща сетивата млечна напитка с изкусителен ягодов аромат.

Ягода мляко Май Дей е здравословен продукт, който съдържа всички полезни съставки на млякото. Намаленото му съдържание на мазнини (1.4% масленост) позволява да се отдадете на неустоимия му ягодов вкус, без да се притеснявате за калориите и наднорменото тегло. Ягода мляко Май Дей e готово за консумация и не се нуждае от предварително сваряване!

То е произведено по UHТ технология, която запазва качеството и свежестта на млякото за дълго време и едновременно с това съхранява всичките му здравословни витамини и минерали.

Съставки: мляко, захар, 1% ароматна добавка (глюкозен сироп, скорбяла, стабилизатори Е407, Е412, оцветител Е120, ароматизант).

За директна консумация.

Условия за съхранение: Може да се съхранява на стайна температура от 4ºС до 24ºС.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.